Öland

Öland
Solnedgång

fredag 14 april 2017

Lååååång fredag

Väcktes nästan av makens väckarklockan. Den slår inte av för att man är ledig inte. Tog en stund att somna om men sen sov jag väldans bra. Lite för bra faktiskt. Väl uppe så gick det med en väldans fart att plocka i ordning och städa undan det värsta innan jag kunde ta en rejäl promenad och sedan handla. Vädret har det varit lite si och så med mest hela dagen. Klarat mig hyfsat dock.


Åkte direkt hem efter affär nr 2. Hittade inte allt i nr 1. Då hade kompisen hunnit komma. Satt och pratade med maken. Så in med kassarna och medan jag tog av mig så plockade de upp och in maten. Väldigt bekvämt. Efter en hel del prata blev vi nerkörda till Borgholm. Hade bokat bord där för mat. Hade bokat för maken med men han åkte hem och åt något annat.


Efter att ha ätit med en massa prat. (Ok vi gick runt lite före maten för vi var där i lite för god tid.) Så blev det en lite runda sedan gick vi tillbaka. Kunde gå ytterligare en sträcka längs vattnet denna gång. Tanken var att göra paus i Köpingsvik innan vi gick det sista. Det struntade vi dock i. Hade alldeles för bra flyt i gåendet och pratandet. Av och till skvätte det från himlen men inte värre än att paraplyet räckte till för att skydda oss.


Lagom när vi nästan var hemma messade maken och frågade om vi vill bli hämtade. Dock dog mobilen lagom då så det kunde jag inte läsa förrän vi var hemma. Nu har vi fortsatt att prata ända tills nu . Eller nästan iaf för nu har vi redan lagt oss. Konstaterade att det var fredag och då får man lägga sig tidigt. Ska upp i lagom tid i morgon så vi hinner ta en promenad före lunch i morgon. Sen behöver kompisen köra så hon hinner. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar