Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 april 2017

Helg

Blev utan dator igår då maken åkte hem en dag före mig och fick med all tung packning. Jag behöll handväska med plånbok och mobile med laddare. Varför bära mer än nödvändigt? Blev en lång dag igår också. Extra lång med tanke på att regnade på morgon så jag fickskjuts av maken och var på plats typ 3 kvart tidigare än vanligt. Bättre väder på väg hem och under kvällen. Om vi bortser från en inte alltför varm vind.


Vad gör man utan dator och ensam? Jag gick i 2,5 timmar, städade av, diskade, fixade blommorna och lita annat småfix. Tror jag slocknade runt 22. Var helt slut då. Hann dock upptäcka att min säng var bättre bäddad än på länge. Det hade maken gjort innan han åkte. Upptäckte det dock först när det var dags att krypa ner. Orkade alltså inte njuta av det så länge.


Idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat och rest. Liftade med kollegan till stationen från jobbet då det regnade. Kunde därmed jobba lite längre och hann ändå hämta det lilla som skulle bäras med. Under tiden hann regnet lugna sig så jag kunde gå ett litet varv innan tåget skulle gå. Dvs en knapp kvart eller så. Tåget var dock något sent men hade hämtat in det mesta när jag klev av i Kalmar.


Då det gick en buss som inte stannade före Köpingsvik ca 3 kvart efter att jag hade kommit till Kalmar fick det bli ett varv runt de gamla delarna innan bussen gick. Kan inte klaga på någon värme idag heller. Men det var inte värre än att om man bara gick den mesta tiden så frös man iaf inte. Passade på att både fånga bollar och Pokemon under tiden. Hittade en jag verkligen ville ha en bit bort när det bara var minuter kvar till bussen skulle gå. Hann både dit den fanns, fånga den och med bussen.


I Köpingsvik var vädret så pass bra att jag gick därifrån och hem. Dagens steg var räddade. Inte extremt mycket men klart över målet. Fast det måste jag snart höja. För jag snittar nu 4000 steg mer om dagen än mitt mål. Har så gjort senaste månaden. Men jag vet att jag snart inte har tid att gå så pass mycket som jag har gjort ett tag nu. Väl hemma var det till att packa upp det viktigaste, äta lite och sedan vila.


Har även hunnit förbereda lite inför morgondagens besök. Har en  del kvar men det hinner jag i morgon. Men det viktigaste är gjort. Nu ska lampan släckas och jag sova så vi orkar snattra halva natten i morgon. (Sen är planen att gå mycket om vädret tillåter.) God natt.

2 kommentarer: