Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 april 2017

En aning ljusare iaf

Var betydligt bättre väder i morse men jag var helt tömd på energi så det fick bli bilen trots allt. (Ändå rätt skönt för nu var jag hemma redan halv sex idag.) Men det blev iaf 10 min promenad innan jag åkte. Ibland får man vara glad för det lilla. Fick dessutom skrapa rutorna på bilen innan jag kunde köra. Gissa vem som inte hade några vantar tillgängligt. Med det fick gå det också. Men kyligt var det.


Fick en del saker klara idag. Andra så pass att de är färdiga tidigt i morgon. Det mesta av det övriga blev plötsligt uthärdligt. Men jag var så degig i huvudet i morse att de fick ta sina ärenden två gånger innan jag fattade vad de ville. Å andra sidan ledde det till att kollegorna rykte in och tog över en del. Tackade och tog emot. Om vi klarade av att lösa, svara, färdigställa, förbereda osv en hel del idag så har systerfabriken det lite värre. Har dock förhoppningsvis gjort det en aning lättare för dem. Och lite till i morgon.


Väl hemma från jobbet så blev det lite mer jobb fast via telefonsamtal, mejl, fler samtal osv men runt  18,15 kunde jag äntligen komma ut på min runda. Kallt ute men det regnade iaf inte så mycket utan bara duggade lite lätt i blåsten av och till. (Lagom så man kände sig genomfrusen.) Hann med ett jobbsamtal under tiden också. Då det blev bil både till och från jobbet så blev det inte mer än 1,2 mil. Egentligen hade jag hemskt gärna velat ha 100meter till men det fick vara. Får ta dem i morgonbitti.


Blev revben och macka till kvällsmat idag. Hann tom äta nästan klart innan maken kom hem. Han hade varit snäll och diskat upp allt innan han gick ut för att träna. Så jag ställde till en ny omgång med disk. Men den får vara till i morgonbitti. Nu vill tänderna bli borstade och ögonen sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Nu tycker nog jag att din arbetsgivare borde se till att du slipper jobba för minst 2 personer mer!! Ta hand om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är i slutfasen över att bestämma vem som ska ta över chefskapet. Och chefen tar en hel del han också. Hade varit lugnare om inte alla hade bestämt sig för att strula just nu...

      Radera