Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 februari 2017

Upp och ner vänd dag

Vaknade inte allt för pigg. Så jag kom på den smarta idén att jag laddar mitt armband på morgonen så får jag vila lite till. Blev inte ett dugg piggare. Väl färdigladdad så körde jag igång ugnen och en maskin med tvätt. Sen tog jag bilen till Borgholm och gick ett antal km. När det var lä var det väl varmt och där det inte var lä var det väl kallt. Hade jag haft mer tid så hade jag tagit en tur runt ruinen.


Vad jag dock passade på att göra var att få lördagslottot rättat. Spelar 5 veckors och hade vunnit hela 21kr. Nästan en kopp kaffe till maken om han hade varit med. Men han var hemma och vilade. Köpte dock med hem lite semlor som vi hade med oss när vi åkte. På vägen hem blev det även ett stopp vid affären. Behövde en fralla, currysås och vatten. Blev visst lite annat också när jag ändå var där.


Hemma igen var det till att hänga upp tvätten, fixa till köttet och tillbehören sen blev det middag. Kom ihåg att vattna både blommorna och fylla på mat till fåglarna. Fyllde på rejält så de ska klara veckan som kommer. Det var ganska tomt när vi kom hem i fredags. Vi glömde fylla på innan vi åkte förra söndagen.


Åkte en aning tidigare idag då ett stopp hos min ena bror var inplanerat. Det var dit vi hade med oss semlorna. Vi var 4 pers och bara en som äter semla med grädde. Man borde kunna köpa utan grädde. Annars var de  försvinnande goda och inte alltför stora. Sen var det till att fortsätta. Nu är väskorna uppackade, jag har hunnit tvätta håret, förbereda det allra mesta inför morgondagen. Behöver bara plocka upp en matlåda till i morgon. Nackdelen med att äta på restaurang är att det blir inga matlådor på så vis. Tur jag har en hög i frysen.


I morgon kommer maken hem sent så jag får ta min promenad innan dess. Och på tisdag blir jag hämtad runt 05 och kommer hem runt 21. (Om vi har tur annars blir det ännu senare hem.) Så glamoröst reser jag. Kommer alltså behöva sova snart om jag ska orka. Sen fortsätter kommande vecka i samma tempo. Vila hinner jag förhoppningsvis göra nästa helg. Hörde dock något om att räfsa löv. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar