Öland

Öland
Solnedgång

måndag 20 februari 2017

Så var man på det igen

Måndag och ny vecka.Vaknade lagom till väckarklockan skulle väcka mig. Passade på att lata mig med att snooza ett par gånger. Maken var dock värre. Han la sig helt enkelt på andra sidan och sov vidare. Det var något om att ha ont där han bröt sig. Småregnade när jag gick så jag blev bara 5 min sen och då gick jag typ en kvart senare. Tror Ni man valde att ta långa steg så man kom fram fort? Det var så tröjan var fuktig när jag tog av mig jackan.

Nu är de nära soporna.

Ett par telefonmöten senare så vet vi vad den troliga orsaken till kaoset som vi avslutade förra veckan. Nu ska det verifieras och sedan styras upp så det inte sker fler gånger. För det hade kunnat undvikas om man hade följt instruktionerna. Fick lite andra panik saker istället. För det hade väl varit synd om det bara flöt en dag och man kunde arbeta av gammalt och förebygga framåt. Haod nn tom äta lunch blev dock ingen runda runt fabriken. Hann inte riktigt med det. Jobbade mig dessutom igenom halva lunchen.



Jag var dock noga med att gå hem redan halv fem. Försökte ge mig iväg redan tjugo över fyra så halv fem får klart godkänt. Hade nog hastighetsrekord på vägen hem. Maken ville till Växjö. Och följde jag ed så skulle det bli en tur runt sjön. Hann tom ett varv i Linneparken. Senregnade det lite väl mycket. Samtidigt som vi skulle runt en affär som stängde typ 45 min senare. Vi hann fast maken höll på att glömma det som skulle handlas. Kunde påminna när han skulle betala. Annars hade det nog varit lite gnälligt.


Väl hemma så blev det fåtöljerna och där är vi än. Har dock förberett kläder och väska inför morgondagen. Bjöd även maken på glass. Kom på att jag hade det i frysen. När jag var själv så handlade jag en del och allt var inte slut. Fast nu är det nog bara mat kvar i frysen. Skall dock kolla lite noggrannare en fredag innan det blir för varmt. För vill jag ha det med hem så kan det ju vara bra om det är fruset när jag kommer hem också. Men det tar vi då. Nu slår vi ihop datorn och försöker fixa en tidig kväll. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar