Öland

Öland
Solnedgång

lördag 18 februari 2017

Så var denna lördagen borta

Vet i katten var den har tagit vägen egentligen. Vaknade och somnade om. Gillade dock inte att väckarklockan till sist väckte mig. Blev lite slöande efter det innan jag kom upp. Började med att köra igång sista maskinen tvätt, sortera och vika det som tvättades igår. Lite frukost på det och jag kunde slöa lite till innan jag tog mig samman och gjorde mig iordning för en promenad.


Var grått och trist så jag var lite svårövertalad idag. Men väl påklädd och nedkommen till Borgholm gick det bättre. Började dock med att köpa två presenter. Dock vägde de inte mer än att de kunde följa med på promenaden. Där vädret blev bättre ju mer jag gick. Blev ca 7km innan jag kände mig klar. Eller rättare sagt trodde inte jag kunde gå mycket längre utan att maken skulle efterlysa mig. Annars hade jag nog kunnat gå längs vattnet en god stund till.


Hem, laga mat medan maken och min bror var ute. De kom in lagom till det dags att laga till ris och sås. Ville inte börja med det innan de kom in. Bjöd bror på mat som tack för hjälp till maken. Maken hade köpt duschkabin och behövde hjälp med att få hem den. Jag hade också hunnit fixa tvätten som jag hade tumlat. En stund senare smet maken.


Nu har jag hunnit ta ytterligare en promenad på nästan 5 km. Kom iväg lite väl sent för att vilja gå längre även om jag ett kort ögonblick var sugen. Får försöka hinna med en eller fler rundor i morgon. Har ett nytt delmål. 10 mil är det på. Med lite tur är det fixat till nästa helg men är inte säker på att det kan gå. Men försöka tänker jag.


Nu tänker jag dock stänga ner datorn, borsta tänderna och försöka sova före midnatt. Skönhetssömnen ska man tydligen få före midnatt. Och så länge är det inte kvar dit nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar