Öland

Öland
Solnedgång

måndag 6 februari 2017

Puh

Fick sovmorgon i morse. Det visade sig att det behövdes. Kom upp och kunde äta frukost hemma. Packade det sista och bar ut till bilen. Gjorde mig i ordning och maken gjorde detsamma. Fast han skippade frukost. Fick skrapa bilen först innan vi körde. I min enfald trodde jag att det skulle räcka med att borsta bilen. Jodå det kunde jag tro. Det var fruset i botten så borstade jag fick jag bort ca 10% sen fick man skapa iaf. Dock är maken så pass bra nu att han kan skrapa lite. Dvs sin sida fick han skrapa. Därefter kunde vi åka. (Typ 15-20min innan vi bestämde igår.)


Det gick bra att köra maken till sjuka huset och lämna honom. Det gick bra ungefär till Nybro sen kom det en massa vitt fallande uppifrån.Därifrån var det inte längre blött på vägen utan mer sörja och halt samtidigt som det föll något vitt uppifrån. Så all min tid till lunch gick sakta men säkert åt till att köra. Hann iaf slänga mina väskor innan jag körde sista biten till jobbet. Fick en dryg kvart till lunch. Kollegan var det dock värre för. Hon fick dryga 10 min. Som hon dessutom funderade på att korta ner ännu mer. Det fick hon inte. Hon fick bli några minuter sen till mötet.


Sen gick resten av arbetsdagen i en rasande fart. Vilket kan bero på att en timme senare hade jag ytterligare ett möte. Dessutom konstaterade jag att om man börjar sent bör man kompensera med att gå hem tidigt. Så jag smet hem straxt före fem. (Ok jag hade kunnat gå redan 3 kvart tidigare men behövde få lite klart också.) Då jag skulle lämna bilen på jobbet och gå hem skulle jag ha tagit på mig thermokjolen men jag trodde inte det behövdes. Grovt misstag kan jag tala om. Blev väl kallt om benen,


Efter att ha packat upp det mest viktiga, ätit, pratat med maken och vilat lite var det att ta på sig igen men denna gången även thermkjolen och ger sig ut på promenad igen. Trots att jag hade bilkörningen idag så har jag fått ihop 14km lite drygt. Gör inte ont någonstans. Nu ska detta delas, tänderna borstas, väckarklockan ställas om så jag vaknar i tid i morgon sen får jag väl natta maken innan jag själv släcker lampan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar