Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 februari 2017

Nu går det sakta.

Har ju under makens sjukskrivning roat mig med Pokemon go. Har nog aldrig varit så välmotionerad. Varför sitta och häcka ensam i en lägenhet när man kan vara ute och gå? Att få ihop 20 000 till        25 000 steg varje dag var inga problem. Värre nu när han är tillbaka. Får se om jag kan motivera mig att gå iaf nästan lika mycket.


Dock har jag nu passerat level 26 och har inte så väldigt långt kvar till level 28. Fast just nu försöker jag gå ihop till långdistansarna. Det tar tid kan jag upplysa om. En fördel med sjön inne i Växjö är att jag iaf varannan gång hittar lite av de pokemons jag vill ha och behöver så man slipper gå hur mycket som helst. Just nu är det 19mil som gäller. Om jag inte har tur och lyckas fånga en och en annan eller kanske kläcka ur något ägg. Håll tummarna, för jag vill börja gå ihop de till de nya som släpptes förra veckan.


På med promenadskorna och ytterkläder! (Sedan dessa bilder är tagna har jag bara avverkat 11,5 mil till en annan figur samt 17,5 mil till en tredje. Är nu tillbaka till denna igen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar