Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 7 februari 2017

Men va?

Vaknade av väckarklockan och var lite seg men kom upp, blev klar och kom iväg i rätt ok tid. Kom tom ihåg både lunchlåda och frukt. Var dock lite jobbigt ta sig till jobbet. Man tog ett steg framåt och halkade ett halvt bakåt. Det hade dessutom snöat ett tunt lager som låg ovanpå isen. Man såg med andra ord inte isen heller. Värst var det i backarna. Men jag kom fram och nästan i tid. En minut över bara.


Var bergsäker på att det var onsdag idag av någon anledning. Hade lite bryderi hur jag skulle hinna mellan mötena och dessutom hinna förbereda dem. Har möten inbokat från 8,00 tom 12,00. Och några på eftermiddagen. Och typ ingen tid att flytta emellan eller att förbereda. Gissa om lättnaden var stor när jag fick veta att det var tisdag. Dock med en hög möten men inte lika många och enligt kalendern några minuter emellan. Att det sen trillade in några till under dagen var ju inget jag visste om. Hann iaf förbereda dagens och morgondagens möten. Kom också ifrån jobbet före 17,00. För 8 min före är iaf före.


Tog som vanligt en längre tur hem. Tar ungefär 1,5 timmar att gå hem varje dag men så har jag fått dagens motion också. Rätt skönt men minst lika halt på vägen hem som till jobbet. Väl hemma var det till att plocka ihop present, ringa maken och vila en mycket kort stund. Skulle iväg på kalas till Ebbas matte som fyller 50 i morgon. Hon visste inget förrän nu på eftermiddagen. Blev alltså en promenad till.


Hennes mamma, syster och så jag förutom den egna familjen. Som vanligt dansar Ebba när hon hör att det är jag utanför dörren. Presenten passade bra och vi blev bjudna på smörgåstårta. Den var väldans god. Men attans så stora portioner. Vi redde inte ens ut att äta upp halva. De har fixat morgondagens lunch. Jag passade även på att gosa med Ebba. Vilket inte hon har något emot alls.


Blev en väl lång kväll men förhoppningsvis kan jag komma i säng betydligt tidigare i morgon. Och inte är jag klar än så nu behöver jag sätta fart om jag ens ska kunna få upp ögonen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar