Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 21 februari 2017

Lite mera gjort?

Idag vaknade jag bättre. Bara några minuter innan väckarklockan. Rätt skönt för då har man hunnit vakna till lite innan man måste upp. Hade dessutom faktiskt fått ihop alla timmar med sömn som jag behöver för att må som bäst. Tog det ändå lugnt och var på jobbet aningen tidigare än igår. Hade kunnat varit ännu lite tidigare men har valt att gå lite längre även på morgnarna.


Dagarna på jobbet består i en massa möten och beslut. Och idag har jag varit den där jobbiga saken som inte går med på att blunda lite. Utan nu blir det troligen en och en annan försening. Men jag vägrar att skicka skit till kunden bara för att leveranserna ska vara i tid. Och nej alla de besluten idag blir inte enkla att ersätta. Kommer troligen betyda att det blir både övertid och forceringar. Allt hade dock kunnat hejdats långt tidigare om man höll koll på vad man gjorde.


Kunde iaf smita hem straxt före 17 idag. Inte allt för många minuter före dock. Rätt skönt väder ute så nästan med en gång jag hade kommit hem lurade jag med maken ut. Blev en hyfsad runda som slutade i affären. Vi behövde tandkräm så första gången handlade vi precis allt utom just tandkräm. Minnet är bra men i bland alldeles för kort. Maken gick dock hem med första tunga lasset och jag tog en tur till. Den gången kom jag ut med två tuber med tandkräm så nu ska vi väl klara oss ett tag?


Väl hemma var det till att fixa lite att äta. Passade på att diska upp allt också när jag ändå var i farten. Borde ha dammsugit också men det orkade jag inte så det får jag göra en annan dag med bättre lust eller större behov. Nu återstår det att borsta tänderna och krypa ner och sova. Än är det flera dagar kvar att jobba denna vecka. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar