Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 februari 2017

Kort dag?

Steg upp typen en halvtimma innan jag har gjort de senaste 2 månaderna. Men maken är ju tillbaka och behöver också ha tillgång. Behövde tvätta håret och vill då helst fixa det innan maken har duschat. I morgon får maken stiga upp först. Var alltså därmed klar att gå en stund tidigare och hamnade på jobbet 10 min tidigare än igår. Det gäller att inte skämma bort kollegorna för mycket.


Haft en dag med mycket spring. Hela månaden tycks ha varit sån känns det som. Dock har samarbetet med den andra fabriken gått riktigt bra så nu har vi blivit klara med samtliga svar och skickat in till DNV för de avvikelser och observationer vi fick i den sista revisionen. Det är ett par veckor kvar egentligen men vi vill gärna ha det avklarat samt tid att komplettera om det skulle behövas. Jag var inte med på den alls utan har fått ärva den.


Fixat och trixat med en hel del annat också. Men straxt före 17 så slog jag ihop datorn och gick hem oavsett att jag hade kunnat sysselsätta mig en stund till. Maken hade ju lovat att vi skulle ta en promenad i grannstaden idag. Blev till att gå hem och hämta honom. Idag parkerade jag dock i samma ände av staden som vi skulle promenera i. Sen gick vi rundan vi hade bestämt oss för. Den var dock betydligt blötare idag än i tisdags. När vi väl var klara så gick vi till den andra änden av staden och åt. Vi hade alltså lika gärna kunnat parkerat där och gått redan från början. Nåja det blev hyfsat med steg iaf.


Vi hade dock lite svårt att bestämma vad vi var sugna på. Men till slut så. Väl mätta så vände vi åter till bilen och körde tillbaka. Vi råkade gå förbi godisbutiken och maken lovade att vi kunde gå in och handla. Dock har vi samma här så tyckte vi kunde göra det när vi kom hem. Lät bra sa maken. 10 min innan de stängde klev vi in. Maken hade trott att vi inte skulle hinna. Men se det gjorde vi. Fyllde en hyfsad påse och gick sedan hem. Väl hemma gick jag och borstade tänderna. Tänker äta min del i morgon eller en annan dag. Vi får se hur mycket som finns kvar. Nu tänker jag dock sova. Behöver det känner jag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar