Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 februari 2017

Halvvägs

Då var halva denna veckan också gången. Vaknade åter igen av väckarklockan. Men idag var jag inte lika pigg eller snabb som igår. Men kom upp och iväg. Ok en aning sent men inte så farligt. Dessutom har jag även idag lyckats att få ner tiden till jobbet. Kanske ska gå en aning sent och öka takten i stället? Tål att funderas på.


Första dagen i ny månad och förra månaden ska dokumenteras samt sammanfattas. Två filer blev klara. En kvar men till den behöver vi några fler dagar om vi ska kunna fylla i alla rutor. Den ska å andra siden inte heller skickas in förrän om 14 dagar. Har attesterat kollegornas tider så nu får de lön även denna månaden. Planerat ett leverantörsbesök i morgon. Får sällskap då av en från produktionen. Nu gäller det att jag kommer ihåg mobilladdaren så jag hittar!


Bjudit in en leverantör för att diskutera lite arbete framöver. Både vad det gäller förebyggande och även när fel har skett. Vi har haft lite strul med deras föregångare. Dock är detta en fd leverantör till mig från tidigare företag så det borde inte generera allt för stora problem. Blev också en aning sen från jobbet. Lyckades iaf gå ihop mina steg med minsta möjliga marginal. Får se till att sluta tidigare i morgon så jag hinner få ihop lite extra också. (Fick ihop 535 000 steg förra månaden. Klurar lite på om jag orkar slå det i februari....)


Då jag var sen hem så blev det inget besök till Ebba med flock. Såg till att renbädda och förbereda makens säng. Som det verkar nu kan jag kanske få sällskap om två veckor. Har även passat på att städa av toaletten. Inget kul jobb men attans så trevligt det blir när det väl är gjort. Har även tagit tag i min packning och packat upp allt samt fått det på plats. Bara till att dammsuga av i morgon när jag kommer hem. Nu ska jag ringa maken en kortis och sedan sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar