Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 2 februari 2017

En rätt hyfsad dag

Vaknade på tok för tidigt. Ett svagt ögonblick funderade jag på att stiga upp och gå till jobbet en aning tidigare. Men redan runt 05?? Nä, jag bestämde mig för att någon måtta fick det vara och låg kvar någon timma eller så. Har kommit på att jag numera går en aning snabbare än jag gjorde för bara ett par veckor sedan. Lite osäker på om det beror på att jag inte har thermokjolen på mig eller om jag helt enkelt går fortare. Lär säkert visa sig om det blir kallt igen.


Hann med en del innan jag tog en kollega från produktionen med mig till en leverantör. Mötet gick hyfsat och hoppas nu på utlovat resultat. Tillbaka och slänga i sig lite lunch medan mailkorgen kollades igenom och det som gick blev besvarat. Lyckades få till lite tester med svar innan jag gick hem. Hann tom skicka resultaten vidare och dividera lite med den leverantören. Dock behöver jag mer uppgifter så jag svara på alla deras frågor. (Underlättar för dem att svara på mina.) Men runt 17 gav jag upp och gick hem.


Blev en timmes promenad hem från jobbet idag också. ( Det tar en halvtimme dit så det blir extra på hemvägen.) Väl hemma blev det till att äta lite, ta fram mat till lunchen i morgon, vila lite och prata med maken. Sen blev det en tur österut ut. De var dock inte hemma så det var bara att vända. Men då jag trodde jag skulle vara iväg en bra stund till så blev hemvägen en aning längre. lite kallt om fingrarna annars var det skönt.


Väl hemma igen har jag renbäddat min säng, förberett min väska, diskat, fixat fotbad och bara plocka en del. Nu återstår att borsta tänderna, smörja händerna, ringa maken, släcka lampan och därefter sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar