Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 februari 2017

Blev visst en lång dag i dag också

Det blev en sen kväll igår och inte många timmars sömn i natt men det gick. Kan inte påstå att jag flög upp i en väldans fart men jag kom upp iaf. Var faktiskt inte speciellt sen heller. Och det trots att det var väldans halt även i morse. Och det sved i kinderna. Det var uppenbart att det fortfarande är vinter om man säger så. Definitivt myggfritt också. Nåja om vi bortser från kinder och fingrar så var det rätt ok. Men där frös jag.


Visste att det skulle vara en massa möten osv. Sprang rätt mycket fram till runt på olika möten fram till runt 15. Sen lugnade det ner sig så pass att jag hann kolla mailen iaf. Har fortfarande en hög att gå igenom eller sortera in i olika mappar. Hoppas hinna göra en del innan mötena börjar i morgon. Behövde ha och delge avdelningen jämte lite info så klockan hann passera över 17 innan jag kunde stämpla ut och gå hem.


När klockan ändå var så pass mycket så passade jag på att gå i näst intill 2timmar. Hade då uppnått det jag ville för dagen. (Upptäckte dock när jag kom in i värmen och fingrarna hade tinat att jag hade inte gråtit över 200 meter till.) Tog en stund att tina, fixa något att äta osv att när allt var klart så var det till att ställa sig själv i duschen. Tyckte det var väl sent för dammsugaren. Får motionera den i morgon. Fast i morgon tänker jag ha plånboken med körkort med mig till jobbet. För att direkt efter jobbet ta en tur till Växjö och promenera där i stället. Eller iaf någon/några km.


Nu ska tänderna borstas och jag krypa ner i sängen. Har lite att sova ikapp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar