Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 februari 2017

Åter söndag

Hinner ingenting mellan söndagarna. Och på dem hinner jag absolut ingenting. Vaknade tidigt i morse och somnade om. Sov totalt 11 timmar lite drygt. Måste ha varit tröttare än jag trodde. Åt frukost och tog sedan min promenad, <snorhalt även idag. Så istället för att gå 7km som jag ville så lyckades jag endast med 5km på 1,5 timmar. Men jag slog iaf inte dit. Tid tog det dock.


Sen var dags att börja förbereda middagen medan blommor vattnades, väska packades osv. När det mesta var fixat så var även middagen klar. Fick bli enkel middag idag. Kände mig sliten. Efter maten satt maken och jag och drömde bakom varsin dator. Om ny bil alltså. Frågan är en eller två. Det får nog bli två. För hur det än är så kommer jag att få hyra bil ofta annars. Eller så kommer maken ingenstans. Det blir dock inte av än på ett bra tag eller två.


Kom iväg minst en halvtimme för sent. Men iväg kom jag och fick troligen bara hälften av allt maken behöver när han kommer på onsdag. Blev ett stopp hos mamma. Hade en burk som var hennes. Den har nu återvänt till henne. Tanken var snabbt in och sedan ut igen för att komma fram iaf någorlunda. Smulan tyckte annorlunda. Det skulle minsann kelas också. Det var aldrig någon som vill kela med henne enligt Smulan själv. Det vara det att när jag kom så hoppade hon ner från mammas knä där hon låg och blev kliad. Pappas hund är hon bara när mamma tar fram klosaxen.


Stoppet blev dock bara 20 min. Var alltså framme och hade burit upp allt till klockan 20,30. Köra bort bilen och lämna den för att sedan gå hem. Jag klev in i duschen kvart i tio. Så nu får jag sitta och vänta på att håret ska torka en timma eller två. Vill inte sova på blöt kudde. Ska ringa maken och sedan fundera på om de där träställningarna geishorna sover med under nacken kan vara något. Nästan så man vill prova för trött är jag. Å andra sidan vill även armbandet har mat. Det började jag dock att ladda innan jag klev in i duschen så där sparade jag iaf en halvtimme. Tar nästan 2 timmar att ladda iaf. Nope, slår ihop datorn och ringer maken i stället. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar