Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 12 oktober 2016

Har överlevt

Fast jag känner mig mer död än levande av trötthet. Var framme på hotellet sent igår eller hur jag nu ska beskriva det. Och innan jag vari säng var klockan över midnatt. Var väl iofs inte så farligt om jag inte hade haft en sen kväll i måndags, tidig dag igår och på detta gick mitt tåg tidigt idag. Men jag kom upp, jag skippade frukost och sov i stället, hann med tåget, hann ta mig till jobbet i tid till mötet. Hade hela 8 minuters marginal. Straxt efter 16 tyckte chefen att jag skulle gå hem för jag var så trött.


Var inte speciellt nödbedd men jag såg ändå till att göra klart först. Ska iväg på nästa revision i morgon. Fast då en tyngre variant. Och som om det inte vore nog den ska dessutom klara vår mest kritiska kunds översyn. Gissa vem som är redo att hoppa i säng för att försöka sova så mycket som möjligt?.


Det var kallt när jag gick hemåt så i stället för att gå raka vägen och hämta bilen så fick jag gå hem och hämta en tröja. Blev då sittande en liten stund. Men sen gick jag. Kompisarna var dock inte hemma men jag tog bilen och körde den till jobbet. Nu får den stå där till fredag. Blev alltså en promenad hem. Fast då gick jag först runt ICA och köpte lite smaksatt vatten. Sen blev det pizzerian runt hörnet och fixade lat mans mat. Dock har de så stora portioner att man lätt klarar sig i två dagar. Så även idag. När jag väntar på att de fixar till så ena kompisen in så jag kunde meddela att det var jag som hade hämtat bilen.


Hann lagom hem och ta fram bestick innan maken ringde. Nu när jag är hemma är han i Portugal. Eller jag tror att det är där han är denna veckan. Men nästa vecka ska vi vara hemma båda två. Sen åker jag iväg veckan därpå. Eller jag kommer att göra utflykter men bara någon timme bort eller tom på promenadavstånd från jobbet. Fast jag är trött så har jag hunnit packa upp min väska, packa upp de två påsarna med skor och jackor som jag tog med i helgen som var, hunnit plocka in den rena disken och förberett tvätten. Vågade inte riktigt sätta mig ner. Bättre att sova natt. Och helst nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar