Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 26 oktober 2016

En hyfsad onsdag

Upp i vanlig tid och fixa det sista sen var det till att gå till stationen i stället för jobbet. Tåget några minuter sent in men då det egentligen är ett 10 min stopp så spelar det inte så stor roll. Det gick ju när det skulle. Kollegorna hade hittat en annan vagn så dem fick jag ringa efter. De kom lufsande efter en stund. Vi kunde dock ganska snabbt konstatera att varmare vagnar fanns och efter en stund bytte vi till en vagn med värme. I övrigt gick både tåg och flygresa bra.




Framme i Düsseldorf tog vi tåget in till centrala stan för att gå till fots till Altstadt. Ena kollegan hittade sig en klocka längs vägen. Eller hittade och hittade, han köpte sig en. Vi slutade vår vandring vid floden Rhen. Blev ett stopp så herrarna kunde få sig ett glas öl. Sen fick vi gå en bit bakåt innan vi hittade taxi som kunde köra oss till hotellet. Ett hotell placerat i ett Hof i en förort för bättre bemedlade medborgare kunde vi konstatera efter en kort promenad samt i restaurangen. Har nog ätit den dyraste middagen på länge men den var god det får man allt ge dem. (För att inte tala om efterrätten.)




Har precis kommit tillbaka till rummet och ska göra mig iordning, ställa klockan och förbereda väskan så gott det går. Dags att sova för 06:45 är det frukost som gäller. Annars hinner vi inte checka ut innan taxi går till fabriken. Har lite bilder från både hotell och själva floden med omgivningen men de kommer när jag har kommit hem och kommit ikapp mig själv. God natt.


(Varför är det så lyhört på hotell för? Hör ju allt de runt om gör..... Måtte de vara lika trötta som jag.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar