Öland

Öland
Solnedgång

lördag 29 oktober 2016

Dyr dag

Eller idag var det kanske inte så farligt men jag lämnade bilen på service. Men om jag skulle ta det från början.  Vaknade av väckarklockan tröttare än tröttast.  Snoozade så länge jag vågade. Men hade en tid hos frissan så det var bara till att stiga upp. Maken tog det lugnt han skulle ta sin bil lite senare.


Jag hann och blev tom insläppt tidigare. Maken kom lagom till jag var i det närmaste klar. Tog en tur runt för kolla om en ny jacka. Hittade ingen där heller. Sen var maken klar och vi kunde köra och lämna bilen. Smidigt när man kan lämna den en vecka så man slipper ta ledigt.


Därefter blev det Växer, Eko hallen, Cubus, IKEA och dess förbutik. Sen hade vi båda fått nog. Hittade en tröja, en pyjamas och en jacka. Var det inte 20% så var det 25%. Gjorde inte det minsta ont. Nästa stopp blev Borgholm. Skulle bara hämta ett paket. Sen raka spåret hem.


Väl hemma var det till att packa upp det inhandlade. En kort vila och sedan ut och klippa gräset. Blev dock inte klar för bensinen tog slut. In med skallebank så det blev vila en stund. Hann bli mörkt innan jag kom ut på min promenad men nu är den gjord.


Borde ha tvättat men det får jag göra i morgon. Hoppas att huvudvärken är borta då. Syrran ska firas men gör det ont kommer vi att åka dit lite senare.  Men först ska jag se om jag inte kan sova bort huvudvärken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar