Öland

Öland
Solnedgång

söndag 20 mars 2016

Udda dag

Vaknade skittidigt. Tom tidigare än jag brukar göra när jag jobbar. Vägrade dock stiga upp eller sätta mig upp. Tog en timme sen lyckades jag somna om. Därefter sov jag dock lite väl länge. Men att stiga upp före 05 en ledig dag utan planer det gör jag bara inte. Maken smög dock upp runt halv sju skulle jag tippa. Maken gick ut och grävde upp sten och tog bort torvor för att jämna till lite där han har bestämt sig för att få det jämt i år.


Dock vilade han lite ibland. Denna stubbe var dock inte murken så det gick att enkelt gräva bort. Men han gjorde ett tappert försök. Tror vi ska låna grannens traktor och dra upp den. Själv passade jag på att tvätta makens tvätt som han hade med sig hem från förra tjänsteresan. (Han åker i morgon igen.) Blommorna fick vatten och så målade jag lite mellan varven. Packade ner det som var rent och torrt och skulle med till lägenheten. Maken smet även in en runda till grannen för en kopp kaffe.


Det blev en runda som var helt ok. Hade gärna gått lite till men vi behövde komma iväg lite tidigare idag. Testade dock en ny väg som visade sig vara en genväg. Detta gjorde rundan bara 1,5 timmar lång istället för nästan 2. Och då har jag ändå fått med mig några grenar vide samt två lite större av björk. Vill dock ha några till men jag har sett att den ena grannen har röjt lite i en av sina hagar så jag ska fråga om de möjligen har lite björkris liggande. Den ska inte slå ut så det gör inget om den har torkat. Tänkte ha den i ena krukan ute.


Väl hemma blev det rester från igår. (Kommer att få äta taco's hela veckan.) Sen fick maken packa ihop sitt medan jag fixade undan disken. Målade lite till samt packade maten. Glömde dock mitt smör. Men jag kom ihåg brödet. Nåja inte mycket kvar i den andra byttan så jag får väl köpa ett nytt paket i morgon. Sen var det bara till att packa bilen och köra. Har kommit fram, packat upp, fixat allt som går och behövs i morgon. Bäst att sova tidigt. Lär inte kunna sova mycket efter 04 i morgonbitti. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar