Öland

Öland
Solnedgång

lördag 19 mars 2016

Trötter

Vaknade om möjligt tröttare idag än igår. Hade bara datorn och det lilla i kylskåpet att packa. Glömde dock att det tar dubbelt så lång tid att bära ut samma mängd packning som vi brukar vara två om att göra. Var dock ändå hyfsat tidig på jobbet.Hade hyfsat flyt på jobbet dessutom. Lyckades få chefen att planera om lite så vi skulle kunna smita hem tidigare. Att vi sedan inte gjorde det är en annan sak. Men vi hade kunnat.


Gick bra att köra också om vi bortser från den där rondellen. Å andra sidan gick det väldans smidigt i Växjö så det var väl straffet. Väl hemma gick det i en väldans fart att få fram köttet från frysen, få igång tvättmaskinen, packa upp väskorna och maten samt åka iväg och handla maten som saknades. Glömde dock smör att steka i. Tur man hade olja i kylen. Lite jobbigt annars. Så nu är även färsen fixad. Hann med ytterligare en maskin tvätt samt få all disk diskad och klar.


Varit en runda i Kalmar och har precis kommit hem. Maken behövde privatchaufför.  Mest för att det inte går några bussar så här dags. Och hade det gjort hade jag väl fått hämta honom i Köpingsvik. Gick dock bra. Körde varken på kaniner, harar eller rådjuren som tyckte vägen var en bra mötes plats. Jag har dock en annan åsikt. Maken fick köra hem. Nu ska lampan släckas och jag sova. Måste upp hyfsat tidigt och handla lite till i morgon. Vore ju synd att få med allt på en gång. God natt.

2 kommentarer: