Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 31 mars 2016

Rutinerad dag

Det är vad jag har haft idag. Inte nog med att det gick på rutin att komma upp, komma iväg till jobbet jag har dessutom nästan bara jobbat med rutiner idag. Värst var när man gick igenom rutinen på 16! sidor, sammanfattade den till ca 3 sidor för att sedan förlora alltihop. De som var på några sidor gjorde inte så ont. Men datorn vägrade att spara av och till och man fick börja om många gånger. Vissa rutiner kommer jag troligen att drömma mardrömmar om i natt. Och jag kan dem alla lite mer än jag vill efter denna dag.


Även hem kom jag på rutin. Såg lite mörkt ut ett tag men tog mig hem utan att bli blöt. Hann tom möta maken. Inte vid stationen dock men nästan. En snabb tur till affären och införskaffande av lite proteiner och choklad förstås. Klarat mig sedan söndags men i dag var det kört. Delar dock med maken så han får varannan bit.


Efter lite vila och mat blev det en promenad till Ebba med flock. Det var dock inte speciellt varmt att gå idag. (Å andra sidan regnade det igår så då hade det varit värre att gå.) En snabb tur inom Netto på vägen dit. Ett par timmars prat och en kopp te senare var det dags att återvända. Hem går det alltid snabbare och enklare av någon anledning.


Väl hemma började maken diska, jag plocka för att sedan torka disken osv. Plockat ihop soporna för kassation i morgon och fått tvätten hopplockat. Nu ska håret torka och sen ska jag sova. .Lite beroende på om jag vill ha skjuts eller ej till jobbet i morgon behöver jag stiga upp. Skall dock packa ihop lite annat som jag vill ha med hem redan ikväll och en del innan maken åker i morgon. Lika bra att göra det med en gång. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar