Öland

Öland
Solnedgång

fredag 11 mars 2016

Poff så var fredagen slut

Skit trött när jag vaknade så jag var mer än en halvtimme tidigare på jobbet än normalt. Inte blev jag piggare för det men hann iaf se till att chefen fick de uppgifter och den information som han behövde. Har slut på färdiga matlådor i frysen också har jag upptäckt. Fick bli mat från jobbet idag. Räkmacka till frukost och paj till lunch. lite stora portioner annars helt ok. Efter lunch blev mötet inställt, fick en brandövning istället.


Maken skulle inte hämta mig förrän efter 15, då det inställda mötet inte slutade förrän då. Men då det blev inställt så mailade jag och sa att det var ok att hämta tidigt. Han kom runt 15,15..... Men så hann jag med en hel del. Det var dimmigt i morse och väldigt fint väder på eftermiddagen. Dock en anings kallt om man hamnade i skuggan.


Vi handlade mat så vi klarar frukost i morgon längs vägen. Tror jag höll mig vaken i bilen tills vi hade passerat ICA i Alvesta sen sov jag. Vaknade till i Lessebo då maken behövde handla något och äta. Sen sov jag rätt snart igen. Sätt mig i en bil, starta den och kör iväg och jag sover. Tur jag kan hålla mig vaken när jag kör iaf.


Väl hemma så var det till att bära in packningen, packa upp maten och köra igång tvättmaskinen. Sen tog jag maken i handen och gick en promenad. Så nu har jag gjort veckans alla steg. Dock halkade jag efter lite förra veckan så jag tänkte hålla tempot uppe och försöka får ihop rejält med steg i helgen. Var kanske inte ljust så länge som till kvart i sju men det var inte mörkt förrän fem i sju. Helt underbart.Har dessutom blivit lovade fint väder i helgen. Och tänker jag ta till vara på.


Nu ska jag bara fixa det sista och sedan lägga mig. Tänkte försöka komma upp tidigt så jag kan njuta länge i morgon. Dock tänker jag inte ställa klockan. Är trots allt ledig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar