Öland

Öland
Solnedgång

måndag 28 mars 2016

Ok lite då

Varit kanon väder idag. Var upp och klar tidigt för att vara jag och ledig med siktet att göra ingenting. Kan ju bero på att maken smet ut redan runt 9. Skulle samla ihop allt eldningsbart och elda tillsammans med grannen. Inga grenar, kartonger eller träspill kvar.  Av det sista är bitar stora nog att räcka till fågelholkar sparade men inget mindre. Jag målade min kanin klar och påbörjade en annan.


Var en sväng till Borgholm. Behövde förnya min lottorad. Förlänger 5 veckor i taget. Hade vunnit hela 20kr. Räcker till en korv och kaffe till maken på IKEA tror jag. Har dock inget där att göra närmaste veckorna. Fast det klart skulle jag ändå hamna där så har jag en lång önskelista dock inget som verkligen behövs.


Maken var färdigeldad lagom tills det var dags för dagens promenad. Testade en annan slutrunda men kom hem iaf. Några hundra meter kortare men mer i naturen så har jag tillräckligt med steg kommer det troligen blir fler gånger. Finns en hel hög med stigar som ska undersökas när det inte finns en tid att passa. Det hade vi idag. Ska ju till jobbet i morgon.


Har varit så ledig denna långhelg att jag har glömt att göra matlådor. Det blev till att handla så jag iaf har några i frysen. Ska se om jag inte kan hinna göra några i morgon efter jobbet. Måste dock komma ihåg att köpa hem margarin. Tog det jag hade köpt till övernattningslägenheten med till huset. Men nu är iaf jag på plats, uppackad och redo att sova. Behöver komma upp före maken i morgon. Håret ska tvättas. Vill inte göra det nu. Tar en evighet att torka. Säger därmed god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar