Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 mars 2016

Mitt i veckan

Oj så trött jag var i morse. Kom iaf upp och iväg. Hann förbereda det som behövdes och kom ihåg att göra det som fanns behov av. Hann göra en del oplanerat också. Straxt före lunch upptäckte jag att det var ett toppen väder ute så jag tyckte jag kunde ta ledigt på eftermiddagen. Dock fanns det fortfarande saker som behövdes göras. Då skulle jag iaf inte jobba längre än 16 så klockan hann bli nästan 17 innan jag kom ifrån. Men då hade jag gjort det jag hade tänkt mig.


Helt underbart att gå hem idag. Inte en enda skur av regn. Första gången denna vecka jag kommer hem torr. Gjorde inte ett dugg ont. Nu hoppas jag att vädret håller i sig. Blev inte många extra steg efter att ha kommit. Dock hade vi anmält oss till whiskyprovning nu ikväll så dit och hem fick vi några steg iaf. Var 4 sorter från ett  litet destilleri. En sort var god, en helt ok, en ok och en kunde jag klara mig utan. Dock tror jag inte att jag kommer lägga en beställning på någon av dem den närmaste tiden iaf.


Väl hemma var det till att ställa sig i duschen. Fortfarande lite för kallt på morgnarna för att gå ut med blött hår. Men snart så kommer det vara skönt. Ser ju hur det går framåt och idag har merparten av snön trots allt ätits upp av temperaturen och solen. Fast lika fint som det är hemmavid har vi inte. I morgon kanske?. Nu är det åter dags att avsluta en dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar