Öland

Öland
Solnedgång

lördag 26 mars 2016

Lång lördag

Började dagen med att vakna på tok för tidigt. ( När jag skriver detta sitter jag i bilen på väg hem från Karlskrona och har mer än en timme kvar att åka.) Det blev till att göra sig iordning, äta frukost och måla bilden jag påbörjade igår klar. Därefter en promenad. Blev ett stopp i förrådet för demontering av möbel.


Såg en massa citronfjärilar. Som mest sju stycken samtidigt men bara tre nässelfjärilar samtidigt. Maken var trist och tyckte att det bara var en tillfällighet. Mutter säger jag bara. Vill ha vår nu. Var så varmt att jag gick i bara linne sista biten. Blev till att tvätta av sig och byta kläder när vi kom hem. Slog in Tores present. Sen fylla bilen med demonterade möbler.


Därefter åkte vi till Tore . Han var inte hemma utan vi gick och hämtade honom och Emma. Tore tyckte katalogen med traktorleksaket var mycket roligare än kläderna. Iaf tills vi sa att det var traktorbyxor som man har när man åker traktor. Sen gick det gott att prova. Dock var de en aning stora men det ska Tore läsa genom att äta upp maten. Kanske kan funka om ett par månader.


Syrran var schysst och bjöd på våfflor. Kommer inte när jag fick det sist. Tack syrran! Sen var det dags att åka till makens dotter med sambo för påskmat. Det är därifrån vi är ni. Mer om detta kommer i morgon. Ska se om jag kan undersöka insidan av ögonlocken en stund nu......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar