Öland

Öland
Solnedgång

lördag 5 mars 2016

Intensiv dag

Vaknade före väckarklockan. Så när den ringde satt jag och läste på internet. Vi skulle åka hemifrån senast kvart i elva. Var bjudna på 40-års kalas hemma hos Emma och Tore. Present behövde vi inte bry oss om för det fixade Emil och Linas föräldrar. Dock fick jag en ny leksak igår som behövde lite tillbehör. Hälften inköptes på vägen till kalaset. Resten får bli när jag hittar något jag vill ha men mer om det en annan dag.


Vi kom fram i tid tom ett par minuter innan. Fick stora kramen av Emma som gav mig ett par till när maken bad om en. Å andra sidan så tyckte Tore det var onödigt. Maken dög betydligt bättre där. Började med middag för nästan 50 personer. Hann knappt inte äta färdigt innan det var dags för kaka och tårta. Känns som vi inte gjorde annat än åt vilket vi gjorde.


Emil har fått sina drakar. Det slutade med att han ska komma och övernatta hos mig den 23-e. Ev ska han färglägga sig en egen drake. De var tillräckligt bra för att ramas in. Men det vet jag inte, får väl se hur Emil vill ha det. Lina fick sin klänning. Jag och min andre brors sambo delade på Lina av och till mest hela dagen. Dock ville hon mest sova i famnen. Men det är rätt gosigt med snälla bebisar även om det innebär att de sover. Tore fick sin sak och Emma sin teckning.


Det var en hel drös med ungar så varken Emil, Emma eller Tore hade så mycket tid medan alla var kvar. Vi lämnade sist och Emil samt Lina med föräldrar lämnade först. Emma och jag fick en stund för oss själva. Lite mys och filmtittande. Tom Tore hade en stund över. Fast det kan bero på att jag hade filmat en traktor med min kamera som han ville titta på några gånger. Men han satt i knä.t och tittade. Men maken var roligare.


När det var dags att sova för barnen tackade vi för oss och åkte hem. Vi har ännu inte gjort något av det vi skulle göra hemma denna helgen så det blir till att ställa väckarklockan i morgon också. Jo, tvätten fixade jag igår men har nu en ny maskin att köra. Men blommor ska vattnas, bord skruvas ihop, minst en promenad osv. En hel del med andra ord och jag vill ha tid att måla också. Kanske lika bra att slå ihop datorn redan nu så jag orkar med. God natt.

2 kommentarer:

  1. Trevligt med familjekalas och inte blir
    det sämre av en snusvänlig bebis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte ett dugg. Det bästa är att jag vet att det blir bebisgos om 2 veckor igen :)

      Radera