Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 24 mars 2016

Gjort - Ingenting

Bestämde mig redan i morse tom nästan innan jag vaknade att idag skulle jag verkligen vara ledig. Slutade med att jag vid 13 inte ens hade ätit frukost eller tagit på mig. Var ju ledig och skulle ju göra ingenting. Hade dock hunnit läsa en hel del. Bestämde dock att mat kanske trots allt var lite nödvändigt?


Har målat klart en bild, målat ytterligare en och påbörjat en tredje. Den jag både påbörjade och avslutade var en tupp i Dagdrömmar. Får visa bild en annan gång om jag kommer ihåg. Kom på att bolaget kanske inte var öppet så mycket denna helg? Fick alltså även lov att klä på mig och åka in till Borgholm för att hämta makens födelsedagspresent. När jag ändå var i Borgholm passade jag på att gå ett par varv. Blev en liten sak till och lite annat. Har bl a hittat underlägg till barbordet. Märks att det är lång helg. Mycket folk på stan.


Klockan började bli mycket och maken skulle hämtas klockan 17 och innan dess skulle Tore's present inhandlas. Kunde förvisso köpt den i Växjö men det blir lite långt för syster yster att byta den om det blir helt tokigt. Det var dock tur att maken messade och talade om att tåget var sent. För det var inte mindre folk i Kalmar än det var på Öland eller på väg hit.


Fick bli en parkeringsplats långt bort. Fanns inga vid stationen men både jag och maken fick ju några steg istället. Dock var det inget kul väder att vandra speciellt mycket i så det blev bilen med en gång och färd hemåt. Ett stopp dock i Köpingsvik för att handla. Nu ska vi klara oss ett par dagar med mat. I morgon blir det iaf gryta. Tänkte göra den medan tvättmaskinen går och maken håller på i trädgården. (En rejäl promenad tänker jag också unna mig.)


Väl hemma har jag åter igen gjort ingenting. Jo vissa blommor fick vatten, godiset har ätits upp (fördelen med att bo på landet, inga påskkärringar hittar hit så man får äta godiset själv), glass har också tagit nästan slut och ytterligare lite mat har också intagits. Blev en kort promenad runt 21. Behövde frisk luft. Det som återstår är att avsluta detta inlägg och sedan lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar