Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 10 mars 2016

En dag då det är trots allt är tur

Att huvudet sitter fast. Kom upp i hyfsad tid och var klar men lite lat. Skulle ta bilen och vara tidig på jobbet. När jag kom ut behövde man skrapa rutorna. Då jag var lat så fick jag gå i stället. Var i vanlig tid. Dock hade jag glömt lunchen hemma. Lösa pengar hade jag inte så det räckte till att köpa. Eller jo det hade jag egentligen men så goda alternativ var det inte. Liftade med en kollega hem på lunchen och åt hemma. Fick ta bilen tillbaka.


Gjorde en del som egentligen inte riktigt är mina uppgifter men som ger bra med kött på benen under eftermiddagen. Kommer dessutom att underlätta framöver. Hade ju bilen till jobbet så jag var hemma så jag fick vandra runt i nästan en halvtimme innan makens tåg kom. Vi letar efter något som kan fungera som underlägg men inte är mer än 25-28 cm i diameter eller bredd. Hittade något som klarade måtten men inte mer. Och det som var snyggt klarade inte diametern/bredden. Blir till att fortsätta leta.


Efter att ha varit hemma och ätit lite blev det en promenad till andra änden av Alvesta. En present överlämnades och en väldigt glad hund välkomnade oss. Blev några timmars bladder. Då det under hela eftermiddagen har varit bar himmel blev det kallt under kvällen. Stjärnklart men kallt, så det gick undan hem. Medan jag gjorde mig iordning fixade maken disken. Ok, jag plockade ihop tvätten också.


I morgon fredag. Hoppas på ett fint väder hela helgen. Tänker dock sova till jag vaknar utan väckarklocka. Först ska jag dock redan ut morgondagen. För att ixa det är det sova som gäller nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar