Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 17 mars 2016

Blev inte riktigt som tänkt

Vaknade trött och har inte blivit piggare. Hann dock inte till jobbet innan en leverantör ringde och talade om att de skulle komma ner med en leverans som blivit lite sen pga lite problem med detaljerna. Det var positivt. De skulle ha gått igenom vår produktion förra veckan för att skickas till vår kund i måndags. Vi hade dock meddelat att de skulle bli sena samt varför. Sen har mycket lite flutit på men jag fick iaf igenom detaljerna nästan genom hela flödet innan jag gick hem.


Blev bjudna på tårta av jobbet idag. Har tydligen blivit belönade med något pris av en kund. Tydligt mycket prestige i det. Så nu har vi höjt kraven därifrån. Gick hem i tid i dag också. Kunde ha jobbat en stund till men det var rätt grått ute så jag ville gå innan det blev regn. Dock har det ännu inte kommit något. Och jag hoppas vi klarar oss i morgon också.


Gick bara in och lämnade matlådan idag sen blev det en kortare promenad. Hade inget bröd hemma och mycket lite smoothies kvar. Tog en tur till S:t Clair och köpte mig en panini. Var fortfarande varm när jag kom hem. Blev ingen disk heller på det viset. Förutom det som blev efter diskningen igår och det som blev i morse innan jag kom iväg. Men den är åtgärdad nu.


Har packat allt utom datorn och maten. Datorn ska jag snart packa ner. Har förberett kläder osv också. Behöver inte tänka på det heller i morgon. Bara att stoppa ner smör, mjölk, ost och pålägg. För det var visst allt som fanns kvar i matväg. Fast när maken inte är hemma så går det inte åt mycket. Med andra ord köper jag inget. Nej, dags att borsta tänderna, ringa maken och sedan sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar