Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 8 mars 2016

Bättre dag

Kom upp i tid, trots att jag drog mig var jag på jobbet tidigare idag än igår. Dock tog det längre tid för mig att komma därifrån. Nåja, den tiden tar jag igen på fredag. Försöker sluta tidigare då. Hann med det mesta av det som ska/skulle göras och fick en del extra att göra. Men det är typiskt för det jag gör. Händer alltid något man inte har räknat med mig. Idag kom jag nästan halvvägs hem innan det började komma ner något snöblandat.


Trodde inte jag skulle hinna möta maken men jag hann iaf passera lägenheten. Så han fick vända så vi kunde handla lite mat på vägen. Jag behövde bara pålägg trodde jag. Maken skulle ha mer så han gick in och handlade medan jag väntade i förbutiken. Var lagom klar till maken skulle betala. Bra planering där. Dock upptäckte jag väl hemma att jag inte hade något till lunch på jobbet i morgon. Efter att ha ätit och suttit en stund var det bara att klä på sig och handla igen. Men nu har jag så jag klarar mig ett par dagar. Måste dock se till och fixa matlådor i helgen.


Glömde att se till att få med mig lite byxor hem förra helgen så nu har jag packat ner två par. Det räcker för helgerna. Passat på att rensa bort lite kort som jag inte behöver ha kvar i kameran. Har även förberett kläderna för i morgon. Behöver se till att vara på jobbet lite tidigare i morgon. Inte som förra veckan men en stund. Har besök nästan hela förmiddagen och jag vill förbereda lite innan samt fixa ett par saker innan. Ska alltså försöka sova lite tidigare idag. Säger därmed God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar