Öland

Öland
Solnedgång

söndag 3 januari 2016

Trötter

Egentligen för trött för att skriva ihop något. Har iaf firat födelsedag, firade med att ge trisslotter och en cd skiva med ett häftigt omslag. Har inte en susning om varken gruppen eller vilken sorts musik de spelar. Maken har iaf fått provlyssnat och tyckte det var bra. Var för övrigt vinst på lotterna/lotten också. Alltid kul när man ger bort.


Blev en promenad fast vi hade egentligen tänkt oss en km till men det hann vi inte riktigt med. Hade behövt lite mer tid då. Har iaf klarat dagens och veckans mål. Oavsett om jag räknar denna veckan som december eller januari. Närmare 90 000 steg blev det. Varit ute och gått även när det snöat och blåst. Nästan lite stolt över mig själv. Lät ju inte latmasken vinna.


Nu är det dags att sova. Ska agera lite flyttkarl i morgon har jag fått reda på. Nåja det betyder också att det blir lite mer ledig yta i förrådet. Hoppas att vi hinner med ett varv till stadsmissionen innan nästa vecka är över. Vi har nu en full bil med möbler och andra prylar. (Har semester/ledigt i veckan som kommer.) Sova var det. God natt.

2 kommentarer:

  1. Heja dig!! Idag ska inte latmasken få vinna här heller. Mot gymmet!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas jobbet jag gjorde kan räknas som ett gympass. För jisses vad ont i vaderna jag har....

      Radera