Öland

Öland
Solnedgång

lördag 16 januari 2016

Slö dag.

Vaknade tidigt men kom ur sängen sent. Maken är inte så road av det men han sitter ju i soffan om kvällarna och sover någon timme, så varför kan jag då inte slöa i sängen någon timma på morgonen? Hinner läsa bloggar, nättidningar osv. Nåja så länge han inte gnäller för högt om det får han sova i soffan en runda eller två.


En tur till affären har det blivit. Handlade mer än vi egentligen skulle men det finns nu mat till flera helger istället. Hittade både nötfärs och fläskfilé till bra pris. Kan bli lyxmat när den lusten faller på. Idag blev det bara kyckling, grönsaker och ris. Blev 5 matlådor till mig och ett par måltider till maken.


Vi testade att förlänga promenaden med en tredjedel. Fortsätter vi så här kan vi gå till Borgholm i sommar. Iaf om vi inte ska handla utan bara titta på folk. Men jag är inte säker på att jag vill gå och bära på något. Fast det klart ska väl inte säga för mycket, går man ett par gånger fram och tillbaka till affären så kanske man vänjer sig vid vikt också. Fördelen med att inte bära något är att man inte kan handla sånt man egentligen inte behöver. Å andra sidan behöver man något så måste man ta cykel eller bil... Tur det är långt till sommaren och alla människor återvänder.


Hunnit med en maskin tvätt. Eldat i kaminen ett par rundor. Maken askade ur emellan. Fanns lite glöd kvar men den släkte den lilla snö som finns kvar ganska fort. Fått vedförrådet påfyllt också. Och i övrigt har vi bara tagit det lugnt. (Om man anser att en promenad på nästan två timmar är att ta det lugnt.) Dags att sova igen. Är rätt trött trots denna lata dag, God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar