Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 januari 2016

Halvvägs igen

Det går rätt fort denna vecka.Man har redan avverkat halva arbetsveckan. Inte riktigt med det jag hade tänkt mig men hunnit med en hel del tunga saker. Dock betydligt kallare att gå fram och tillnaka till jobbet. Har trots det tackat nej till skjuts. Bättre få det erbjudandet när det regnar för då är det ingen hit att gå.


Skulle inte resa i januari var planen och trots att jag inte hunnit med en vecka än så har jag redan två resor planerade. Har för övrigt också fått in 2 i mars också. Börja fyllas på. Å andra sidan är det typ en resa varannan vecka jag behöver göra i år så  om de flesta är gjorda redan i början av året kan jag få det lite lugnare senare.


Maken fick möta mig för jag blev sen från jobbet. Med andra ord behövde han inte så lång promenad idag. Det blev en promenad på ca 3 kvart. Har även passat på att tvätta håret ikväll. Ska vara kallt i morgon och mitt hår tar tid på sig att torka. Och nu är det iaf torrt i morgon.


Nej dags att sova. Trots allt 2 dagar kvar att jobba och då jag är duktig på att leta rätt på fler uppgifter så är mina dagar inte speciellt tomma. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar