Öland

Öland
Solnedgång

fredag 29 januari 2016

Frossar fredag

Vaknade i morse trött men inte speciellt hostig. Hostar nästan ingenting. Men däremot är det någon eller något som vägrar att ge mina stämband sin frihet. Känns som om halsen runt dem är tre nr för liten. Nåja, då kan man ju iaf jobba om man låter bli att prata och det behövde jag bara göra någon timma idag.


Frossan kommer av att till frukost blev det räkmacka, fm fika blev en apelsin (väldans god var den), till lunchen köpte jag till en sallad av galiamelon och färska jordgubbar. Hade det funnit mer kvarav den hade jag skippat den medhavda lunchlådan och bara ätit sallad. Lagom till fikat blev jag upplockad av maken så när han stannade för att köpa sig något att äta som håller sig inom LCHF så tog jag en glass för att kyla ner stämbanden.


Ett stopp vid affären närmast huset blev det frukt att fylla fruktfatet med, mer glass (som fortfarande ligger i frysen) och så lite choklad. Började med lite choklad sen kom jag på att det var nog bättre med en macka innan jag fortsatte på chokladen. Köpte fitnessfrallor igår. Ingen aning om hur nyttiga de egentligen är. Troligen inte alls men goda är de och med leverpastej på får jag iaf i mig lite järn.


Blåser som attan så i dag har det verkligen blivit en vilodag. Har dock redan tvättat det mesta av det följde med från lägenheten. Har bara en eller två maskiner kvar till i morgon. Beror på om jag bäddar rent även i huset eller ej i morgon.


Maken ska ha egentid i morgonförmiddag och ger sig iväg redan vid 8. Vilket ger mig förhoppningsvis en lång sovmorgon. Funderar på att ge mig ner till Borgholm när det öppnar och se om jag kan hitta lakritspulver. Funderar på att testa det, ska bara kolla priset också. Ev en runda in till bokhandeln och kolla in deras sortiment på tuschpennor och målarböcker. Finns en bok som heter någonting med Kimono och den skulle jag vilka kika lite närmare på.

Dock ska jag sova lite först. Hoppas bara att det inte ska blåsa för mycket utan att jag ska kunna sova. Tycker inte om när det blåser  för mycket. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar