Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 januari 2016

En väldans fin dag

Började dagen med att besluta mig för en vilodag. Och därmed inte gå några 11000 steg. Har så här långt inte gått mer än 6300 steg. Så var jag lat igår så har jag varit det än mer idag. Fortsatte med frukost, vattna blommorna och göra mig i ordning. Därefter dagens enda måste, dvs förnya min lottorad. Ingen vinst denna gången.


Fast när himlen ändå var blå och vi var i Borgholm tog vi oss en tur ner till hamnen. Dvs de delarna man besöka nu när de bygger om delar av den. Fast det blåste rätt kallt där måste jag erkänna så det blev ingen lång stund. Väl hemma så fick maken elda så man tinade upp igen.


Maken sprang över till grannen och jag satte mig och målade lite. Det är skillnad på dyra och billiga pennor. Mycket behagligare med de dyra än de billiga. Fast nu har jag en hög som syskonbarnen kan få använda när de kommer och det blir inte de dyra. En annan sak är varför det är så många tråkiga bilder att färglägga i målarböckerna, bara några få roliga. Får börja söka på nätet och skriva ut endast sådana som jag vill måla. Tur dottern också målar så man inte har köpt de tråkigaste helt i onödan.


Ett stopp på vägen hit i kväll hos föräldrarna. Tur det, de behövde båda hjälp med sina datorer. Virusjägarna behövde förnyas. Alltså inget svårare än så denna gång. Maken fick hjälpa dem så pratade jag skit med mamma under tiden. Som tack fick maken kaffe, själv valde jag vatten då jag var törstig.


Nu ska ha sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar