Öland

Öland
Solnedgång

måndag 25 januari 2016

Effektiv?

Kom till jobbet trots ett visst halt underlag. Jag klarade mig helskinnad, värre var det för cyklisten som for åt alla håll. Han kunde dock resa sig upp själv och valde att gå istället för att cykla vidare så troligen hade han ont.


Väl på jobbet var det till att hämta bilen och sätta sig att köra. Halt även för bilar såg jag. Dock var sista biten värst. 7-10cm modd ovanpå is. Både jag och bil kom både fram och tillbaka hela och utan visiter på andra ställen än vägen och parkeringsplatser. (Tog en paus vid ett tillfälle för att kolla gps-en.)


Gick i hem i tid så vi hann äta innan det var dags för utflykt till Växjö. Present skulle inköpas, mat skulle handlas, smaksatt kaffe och så en thermokjol så jag slipper frysa när jag går till jobbet. Köpte en längre variant än först tänkt men den borde värma mer. Nu kan det fortsätta att vara kallt om det vill. Dock hoppas jag väl lite på det där som händer när man kommer ihåg att alltid ha med sig paraply. Dvs det regnar inte och i detta fall vi slipper fler köldknäppar denna vinter. Om det hjälper lär vi upptäcka. Men jag lär inte behöva frysa lika mycket iaf.

Nu ska här sovas och funderas på kjol till jobbet i morgon? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar