Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 27 januari 2016

Det gick

Kom till jobbet i lagom tid. Vägarna var körbara och inte för mycket trafik. En aning fuktigt dock men 7° så man frös inte det minsta. Var på plats i god tid och kunde börja lite tidigare. Mycket var förberett så det flöt på bra. Kunde alltså återvända så jag var hemma och kunde summera innan jag slutade för dagen. Hann göra lite annat också för den delen.


Hem, mötte maken på stationen. Därefter var vi och letade lite bra att ha prylar. Dock inte handlade något ätbart. Sen direkt hem. Idag har jag äntligen fått en vilodag. Haft lite ont i ryggen de sista dagarna, nu kväll fick det sin förklaring. Rösten är inte densamma längre och en dovare hosta börja dyka upp lite väl ofta. Frågan hur snabbt förlopp det ska bli denna gång. Nåja jag går väl till jobbet i morgon så får vi se hur det artar sig. Kan ju alltid gå hem om det inte funkar.

Åter dags att sova och i natt lär jag behöva mer vila än jag kommer att få. Den som lever får se. God natt.

2 kommentarer:

  1. Usch, krya på dig!!! Och se till att få göra nåt kundbesök i huvudstaden snart, tycker jag! Hotell behöver icke bokas, det finns gästrum hos mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja kunder får jag inte besöka men leverantörer ;) Och akta dig, jag avskyr verkligen att sova på hotell så du kanske har besök rätt vad det är ;)

      Radera