Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 21 januari 2016

Det gick

Hade lite svårt att sova i natt. Var med andra ord väldans trött när jag vaknade. Har kört intervall mest hela dagen. Gjort väldigt lite, gjort massor, gjort väldigt lite för att därefter fortsätta med väldigt mycket igen. Detta gjorde att när jag väl var hemma från jobbet hade jag fått ihop samtliga steg. Och jag var för trött för att ta en promenad till. Å andra sidan var det -18° när jag gick till jobbet och "bara" -12° när jag gick hem. Rätt bottenfrusen med andra ord,


Väskan är packad så när som datorn. Tar ingen mat med mig till jobbet i morgon. Bestämde mig för att ha köpelunch i morgon. Får väl se när det är dags att äta om det var ett bra val. Har iaf redan bokat den så det inte blir som förra veckan när jag glömde.


Disken fixade maken. Blommorna fick vatten i morse. Bara maten kvar att plocka ihop. Lite väl tidigt att göra det. Sen vill jag inte göra för mycket heller idag. Inte riktigt min dag idag. Tex var gång jag har försökt att dricka har jag fått hälften över mig. Det har inte gjort mig piggare. Och ska det bli bättre i morgon är det nog lika bra att avsluta denna dag och försöka sova lite mer i natt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar