Öland

Öland
Solnedgång

lördag 2 januari 2016

Den andra dagen

Har nu också i det närmaste passerat. Trots att jag vaknade nästan samtidigt som igår var jag ändå klar med tidningsläsandet osv en halvtimme tidigare idag. Efter att ha slöat en stund efter frukost fick det bli en promenad ner till affären för att köpa ett paket jäst och lite nacos till middagen. Trots att det bitvis blåste kallt kändes det ändå rätt ok. Dessutom var dagens steg räddade när vi var tillbaka. Dock kändes benen så kalla att man fick köldskador av att bara tänka på dem. Så det var nog rejält kallt i vinden trots allt.


Stundtals har det virvlat ner snö och stundtals har det bara fnykt. Dock är det väldigt lätt snö och bara så pass att det nästan täcker marken. Kom dock aldrig ut på en andra promenad idag. Haft en slö dag. Sett ett antal program ut serien "Hjälp mitt hus rasar". Värst så här långt var familjen som hade duschat i fyra år där det varje gång läckte vatten ner till våningen under. I 4 år!!! Jag hade fasiken haft panik efter en gång och ringt rörmokaren. Inte fasiken hade jag fortsatt i 4 år.


Testade Dajm moussen på grannen. Fick godkänt men jag funderar ändå på att ersätta mjölkchokladen med mörk choklad (75%) och dajmen med hallon. Men vi får se det blir inte idag iaf. Dock blev det 12 brödbullar till frukost i morgon. Testade med filmjölk istället för mjölk. Helt ok tror jag.


Blev lite målat idag också men ikväll har jag iaf plockat undan både målarbok och pennor. Nu ska jag slå ihop denna dator och försöka sova. Ska tydligen vara upp och klar väldigt tidigt på måndag och det är lika bra att försöka komma upp hyfsat i morgon så det inte blir för chockartat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar