Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 26 januari 2016

Blev lite idag också

Vaknade trött och kände mig så pass lat att jag tog bilen till jobbet. Hade ändå fått ihop nästan 6000 steg när arbetsdagen var slut. Vilodag tänkte jag mig. Möte maken vid stationen och tog en tur till Café S:t Clair. Öppnade igen efter några veckors vila. Väldans gott och kan rekommenderas om Ni blir strandade i Alvesta. Ligger ca 2-3 min från stationen.


Blev en tur till affären också. Vet i katten vad vi egentligen behövde men handlat blev det. Väl hemma fick magen lov att vila lite. Attans så mätt man var och fortfarande är. Efter en timmas vila fick det bli en promenad. Trots vilodag ville jag iaf ha frisk luft. En tur till andra änden och tillbaka. Nu är det inte längre en vilodag. Har över 14000steg.


I morgon ska jag ta mig i kragen och gå till jobbet igen. Dock behöver jag vara lite tidig. Ska iväg och träffa leverantör. En liten revision så där i slutet på månaden. Förberedde dator, dokument och vägbeskrivning innan jag slutade idag. Bara att plocka upp väskan och hämta den bokade bilen. Hoppas på hyfsat väder och än bättre vägar. Enligt eniro ska det ta 50 min att köra och jag planerar att låta det ta drygt en timma.

Nu är det god natt så man är pigg och trevlig i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar