Öland

Öland
Solnedgång

söndag 31 januari 2016

Ännu en vecka borta

Haft en lat dag igen. Men gör jag lite för mycket, lite för fort så blir inget gjort alls. Men alla måsten är utförda. Det inkluderar 5 matlådor. 1 till i morgon och 4 till frysen. Hade visst 6 sedan innan i frysen men det blir variation iaf. Tror dock att det kan vara dags att göra pasta med köttfärssås igen. Brukar göra 4 portioner i stöten. Men det får bli i veckan som kommer.


Hat lite besök av bror och far. Behövde lite råd och förklaringar. Bror min då alltså. Blev lite fika på kuppen. Därefter blev det till att laga potatisgratäng och fläskfilé.Och det var affärens fel, de hade för bra pris för att låta bli. Och fläskfilén var svensk. 1,2kg som nu är tillagad och uppäten. Eller inte riktigt allt. Blev ju matlådor också.


En promenad hann jag också med. Hade inte så lång tid på mig så det blev en del sicksack i området. Allt för att ha nära hem när tiden var ute. Åter igen så sjöng fåglarna om löften om att få  lite vår igen. Skränade av och till riktigt bra och det var inte kråkfåglar. Maken smet in till grannen för mer fika under tiden.


Efter att allt va fixat var det dags att åka. Blev en timma senare än det brukar men det är trevligare att komma tillbaka och det ser bra ut. Ett stopp för bensin och ett för att köpa halstabletter. För det var halstabletterna jag glömde få med mig. Ligger kvar på hyllan jämte sängen. Nåja det finns ju att köpa utan att man går i konkurs iaf.

Nu är det dags att lägga sig. Behöver komma upp lite tidigare. Allt tar längre tid och jag tänkte gå till jobbet i morgon. Om jag får sova vill säga. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar