Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 januari 2016

Aj aj

Maken hade sin väckarklocka att ringa i dag också. Idag hade jag dessutom en väldans värk i vaderna så idag var det helt uteslutet att somna om. Så redan halv sju satt jag och läste på nätet. Har gått som om man hade ena foten i graven idag. Kunde knappt röra mig alls i förmiddags.


Tog dock med maken på en promenad runt lunch. Men den rundan blev inte lång runt 2 km skulle jag tippa på med tanke på antalet steg jag lyckades gå ihop. Å andra sidan gick vi i skogen och det snöade vilket det har gjort mer eller mindre sen igår. Dvs man fick pulsa i snön så lite effekt borde det ha varit på den rundan trots allt.


Långa stunder har jag inte gjort något alls mer än försökt att låta bli att sätta mig eller ställa mig upp. För det har av någon anledning varit värst. Har dock fått lite tvätt tvättad och all disk fixad. Maken fick lov att laga sin egen mat och själv tog jag risgrynsgröt med kanel. Vet i katten hur nyttigt det var för det var köpegröt.


Det blev inget Borgholm och fyrverkeri idag. Dels hade jag för ont och dels så snöade det så pass mycket att jag ville inte ens åka bil. Har sopat några gånger idag också fast flest gånger fick maken göra det. Skulle kunna gå ut och göra det igen men nu ger vi upp för idag.


Blev en promenad nu i kväll igen. Dels så kändes vaderna något bättre och dels behöver jag mina steg. Framförallt behöver jag röra på mig mer!! Så länge vi gick i hjulspåren gick det rätt bra men när jag var tvungen att pulsa i snön var jag redo för att ge upp. När vi var på väg hemåt på stora vägen kom plogbilen på andra sidan. Och det låter som han tar andra sidan på den stora vägen nu. I övrigt är det väl ca 15 cm snö eller mer. Tungt att gå i.


Nu ska jag krypa till kojs. Funderar dock på att stretcha vaderna och se om de är bättre i morgon. Bilder från snöandet kommer endera dag. Tar lite gamla sommarbilder  istället. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar